Foto's!
Door: Mirthe
Blijf op de hoogte en volg Mirthe
25 September 2006 | Verenigde Staten, Oden
Ik heb eindelijk met pijn en moeite een paar foto's kunnen plaatsen, ze staan op
www.picturetrail.com/mirt023
Ook even een klein stukje over dit leuke weekend, vrijdag was ik naar de footballgame in Mount Ida en daarna op die High-School een dance gehad. Was erg gezellig en ik ging die avond bij Lisa slapen. Was erg leuk, zaterdag naar Hot Springs geweest. Dat is de plek hier, wel een uur rijden maarja dat is voor hun niks.
Zaterdagavond rustig aan gedaan want ja ik wordt ook al weer wat ouder en ga er een beetje aan wennen dat ik zoveel slaap. Elke avond om 10uur naar bed is toch wel erg lekker. Met de paardjes gaat het ook heel goed, de temperatuur neemt nu wat af dus het is nu beter weer om paard te rijden.
We moeten deze week de schoolbus rijden want de auto is weer stuk. Best balen, want als je dat ene kind moet ophalen dan ben je 10min onderweg(vanaf de High-Way).
Mijn adres:
Mirthe van der Peijl
P.O. box
Oden, AR
71941
Een kaartje of een brief een kleine moeite en ik ben er heel erg blij mee.
Het telefoonnummer laat ik nog wel even achter, maar daar moet je dan een speciaal nummer voor zetten en dan is het maar 0,01cent per minuut, het kost niks dus. Nou dat laat ik, nog wel even weten.
Sorry voor het korte verhaaltje, volgende keer meer.
IK MIS JULLIE HEEL ERG!!
GA VOORAL DOOR MET BERICHTJES PLAATSEN!!
25 September 2006 - 18:07
Marissa:
lekkkerding
Ik ga gelijk je fotootjes bekijken !
En ik ga je zeker weten een kaartje sturen ! oewhhh ik ben benieuwd hoe het was op je high school dance dan moet ik helemaal aan zown teenage movie denken!
heb je wel al een beetje vrienden gemaakt !
Nja poepie wij missen jou ook ! ik spreek je snel ( idd ff je telefoon nr geven hoor ;) )
dikke Kus (L) Love You -
25 September 2006 - 18:53
Chrissy:
haaaay wijffiej,, heb je net al een mailtje terug gestuurd :D haha maar schrijf hier ook nog ff iets.. Owh foto's ben echt benieuwd ... Gaat daar hartstikke goed hoor ik.. je hebt het naar je zit.. goed zo ben ik blij om... ik ga nu ff foto's kijken:D Spreek je snel lief (L) Dikke kus (L) -
25 September 2006 - 18:56
Chrrissy:
net ff je foto's gezien... ziet er vet cool uit!!! Dikke kus(L) -
26 September 2006 - 08:25
Tamar:
Hey poepie!
Je foto's zijn heel leuk! :D Probeer er nog effe een paar op te zetten! Leuk om te zien! Met wie je daar bent, hoe het daar uit ziet enzO :D ma hoe was de high school dance?! Klinkt wel vet! Vind het leuk om je verhaaltjes te lezen meissie :) Ga zo door! Heel veel plezier daar schat xXxXxXx LY! -
26 September 2006 - 09:19
Kim:
heey wijfie,
wat leuk om te zien hoe t daar is! super joh.
gelukkig dat je t naar je zin heb.
en ik ga je binnenkort cker een kaartje sturen;)
ik wacht alweer op het volgende verhaal!
heeeeeeeel veel plezier nog.
dikke kus en een dikke knuffel.
liefs. -
26 September 2006 - 09:21
Glamour-pussy's:
heey mop leuk die fotoos man, nu weet ik tenminste hoe je daar zit. maare hoe zit dat nu met je cheerleader cariere? word t al wat?
heey mop we gaan je cker een brief sturen en laat dat tel nr ff wete. kus de Glamour-pussy's -
26 September 2006 - 10:08
Roxanne:
ola poep,
ik ben erg blij dat je het zo naar je zin hebt!! ik ga hje van de week even een kaartje sturen :)
leuke foto's trouwens! zo hebben we een beetje een idee hoe mirtje leeft hihi :)
nou meis we keep in touch! dikke kus (L) -
26 September 2006 - 11:35
Juliette:
Hee meid..
Ik helemaal enthousiast over je fototjes kan ik ze niet vinden! :(
Ik zie maar 1 foto in je fotoboek, zal wel aan mij liggen hoor onze professionele computerchick! :P haha ik moet het eigenlijk ook gewoon bij de post houden je krijgt dus ook binnekort je kaartje op de deurmat.. Hoelang doet ie erover? Ik ga hem nu schrijven okee toedeloeiii xxxxxxxxxxxx -
28 September 2006 - 17:32
Petra:
Hoi Mirth'!
Leuk joh, nu ook foto's te zien van je plekkie daar! JW en ik waren 1 1/2 jaar gelee even in Dos Palos (CAL.)waar JW - jaaaàaaren gelee, toen hij 16 jaar was... ;D - 2 jaar gewoond heeft. Het huis was niets veranderd (zegt JW) en 't zag er preciés zo uit als op jouw foto's! "Zo herkenbaar!", zegt JW net bij 't zien v.d. foto's!We hopen gauw op meer foto's èn verhalen, natuurlijk!!Geniét 'rvan, Mirth'!
Liefs,
Petra (+ JW =D) -
28 September 2006 - 17:35
Mike:
hey mirthe.
hoe is het, met mij goed.
ik hoop dat je het er heel erg naar je zin hebt.
groetjes mike