Lieve mensen!!
Door: Mirthe
Blijf op de hoogte en volg Mirthe
08 Februari 2007 | Verenigde Staten, Pencil Bluff
Mensen ik heb het zo erg naar me zin, de kinderen zijn geweldig de mensen zijn ook echt heel aardig!
Ik blij hier nadat school is afgelopen misschien nog langer, we gaan naar Florida.
Wel heel erg leuk allemaal!
Ik zal nog even wat leuke dingetjes laten weten:
* Ann is 2 jaar, Adam is 4 jaar, Ally is 6 en Alex is 7.
* We hadden afgelopen donderdag en vrijdag vrij omdat het had gesneeuwd!
* We hadden een puppy voor 4 dagen, en Susan asked Who let the dog out? En Ann, de jongste begon te zingen: Who let the dog outs woef woef woef!
* Hoot&Susan zijn ook erg aardig
* We gaan heel vaak ergens naartoe, Hot Springs Little Rock.
* We gaan binnenkort naar een Footballgame(Razorbacks)
* Naar een toneelstuk met haar ouders
* Ik heb het druk maar de kinderen zijn zo leuk!
Ik had allemaal leuke ideen om op de site te schrijven maar weet het allemaal niet meer...
Mensen blijf kaartjes sturen of een belletje
Mirthe van der peijl
PO BOX 142
PENCIL BLUFF ,
ARKANSAS 71965
TELEFOON
001 870 326 5558
Wil je goedkoop bellen dan moet je eerst 0900 5555503 bellen en na informatie nummer bellen het kost 3 cent per minuut.
Geweldige foto's van de laatste tijd met de kindjes!:
Ik heb het hier helemaal geweldig en zoo erg naar me zin, echt niet meer naar de kerk dat is toch echt geweldig hoor!!!
Volgende keer een langer verhaaltje als je vragen hebt hoor ik het wel!!!
XXXXXXXXXXX
Love You All
Mirthe
08 Februari 2007 - 21:57
Nick En De Rest:
Hey Mirthe, leuk dat alles daar goed gaat. Ik ga proberen om je nog een keer in het weekent te bellen(zondag`s)
Gr Nick Emsée, René, Angelique -
08 Februari 2007 - 22:03
Angelique :
Hallo Mirthe , ook wij vinden het fijn om te weten dat je het zo naar je zin hebt nu .Dat je langer blijft had ik vanmiddag al begrepen van Jeroen , die kwam even een bakje koffie drinken .Ja Florida , dan wil ook ook wel langer weg blijven .Vandaag heeft het hier ook gesneeuwd , Esmée heeft een sneeuwpop in de tuin gemaakt en ze was al om 12 uur uit :sneeuwvrij .Ze was al met de bus naar school gegaan , op de heenweg was er nog niets , maar op de terug weg sneeuwde het goed.Geef mij maar de zomer ! xxx van ons uit Hoofddorp -
08 Februari 2007 - 22:27
Postduif:
Eindelijk wat post ;-) -
09 Februari 2007 - 08:50
Suzanne:
heey mop fijn dat je t zo leuk heb daar. Ik w8 op je andere verhaal :D binnekort ga k je weer proberen t bellen kus -
09 Februari 2007 - 14:18
Sabrine:
hay mop leuk om te horen dat je t nu zo naar je zin hebt! Stiekem wist ik t al want had je broer gesproken ;) ik wilde je paar leuke fotootjes sturen via de mail maar mijn computer doet beetje raar dus doe ik van de week ff :) kus -
09 Februari 2007 - 16:58
Tamar:
Hi meissie! Gelukkig heb je t na je zin!! Foto's zijn leuk! :) Zijn die kindjes een beetje schattig?! En heb je verder al leuke nieuwe "mensen" ontmoet? ;p Ligt er al veel sneeuw?! :P Hier heeft het plotseling 1 dagje keihard gesneeuwd, en de volgende dag was bijna alles alweer weg.. egt nederland.. :s Heel veel plezier schat! Dikke kus =X= (L) -
10 Februari 2007 - 15:12
Marissa:
heyy Kanjer!!
die kindjes zijn zo qute ±D als je maar niet opeens als je trug bent besluit om kindjes te nemen :P hier in nederland is het zoals altijd ... ik geloof dat op dit moment iedereen egt ziek zwak en misselijk aan het worden is door het vage weer :S .. Nog bedankt voor je lieve berichtje op hyves :) ik heb er eentje op je gedronken hoor .. haha je wilt elke keer gaan beginnen aan een lang verhaal maar elke keer komt er weer wat tussen he ik ken het :P lieverd ik spreek je snel !! heeel veel suc6 nog en plezier je bent een topper :D
dikke kus -
12 Februari 2007 - 08:38
Bas:
Hoi Mirthe, fijn dat je het nu zo leuk hebt. Is toch wel belangrijk, anders duurt de tijd zooo lang. Hier is het nu echt snertweer en donderdag was er sneeuw.dat was wel leuk, tante Annemiek met sneeuwballen bekogeld!! Nog 4 nachtjes slapen en dan ben ik jarig!! Kan bijna niet wachten, jammer
dat je er niet bij kan zijn!! Volgend jaar wel weer toch of blijf je nog heel lang in Amerika?
Dikke kus van Bas, Dick en Birgit
13 Februari 2007 - 15:37
Je Oompie:
hoi Mirtje,
eindelijk berichtje van mij.gelukkig heb je het weer naar je zin.Ik was al van plan je op te halen!
Je heb het er maar druk mee,met die 4 kids,maar dat is beter toch?Ik zit nog steeds in de ziektewet,de 3e week al.Het schiet niet op,nog pijn,en iedere dag een zoutgaas in de wond proppen.Donderdag a.s. moet ik weer naar ziekenhuis.Vanavond ga ik weer bij je ouders eten,dat is toch alweer 4 dagen geleden.En morgen ga ik lekker naar de pedicure,ja,de laatste keer was toen wij in Amereika waren.Ik heb daar nu de tijd voor.We hebben ook vakantie geboekt,we gaan naar Malta,lekker hoor.Ik heb de reisgidsen bewaard,zodat wij samen kunnen kijken voor Aruba.wordt de hoogste tijd dat wij weer samen op vakantie gaan,dat is toch ook alweer 2jaar geleden.
Dit was het weer even.
Sterkte en succes,mis je!!
xxjes, je weet wel wie!
19 Februari 2007 - 22:44
Loek:
Hey,
Dit is heel erg toevallig, volgens mij ben jij dat meisje dat op de zelfde dag als mij naar America vloog.
Heb je het een beetje naar je zin daaro....?