Levy Gage Starr geboren - Reisverslag uit Oden, Verenigde Staten van Mirthe Peijl - WaarBenJij.nu Levy Gage Starr geboren - Reisverslag uit Oden, Verenigde Staten van Mirthe Peijl - WaarBenJij.nu

Levy Gage Starr geboren

Door: Mirthe

Blijf op de hoogte en volg Mirthe

06 November 2006 | Verenigde Staten, Oden

Hallo allemaal,

Ik heb niet echt heel erg veel te vertellen maar wou wel ff een paar dingetjes laten weten, volgende keer meer, want we gaan vrijdag t/m dinsdag ofzo weer naar Camden, naar Deercamp, dan heb ik meer te vertellen.

zoals jullie kunnen zien is er een babytje geboren, nou echt een schatje. Het heeft heel veel haar en het is een heel mooi kindje, eigenlijk zijn de andere 3 kinderen van hun ook wel knap maar je vraagt je af van wie ze het hebben.

Er is natuurlijk ook Halloween geweest, was erg grappig, Jesse was in de race voor King&Queen, hij had natuurlijk verloren, maar goed wat wil je ook. Shelby was als kerstman, met een bord van Beware Parents Only 54 Days To Go, was erg grappig.

Afgelopen zaterdag was ik naar een Air-Show geweest in Little Rock, dat is 2uur rijden. Was erg leuk om te zien, was een erg hard geluid, was erg gaaf om te zien, ik was daar met me lerares en haar 4 kinderen, nou ik weet zeker dat ik geen 4 kinderen wel, ze zijn 9, 7, 5, 3 en ze hebben ook makelijke namen: Alex, Ally, Adem, An en het is ook nog in de volgorde jongen meisje jongen meisje, wat een toevalig, nou die kinderen zijn echt grappig. De bank had me pas ingeslikt, zegt Adam: He Mirthe, shall we get your card out of the machine? Ehm nee dat kan niet. An de jongste die was aan het huilen zegt Adam(5jaar): CAN SOMEBODY GET THIS CRYING BABY OUT OF HERE?! Haha ik had een geweldige dag, zelfs nog een beetje verbrand.

Oh nog een nieuwtje, we hebben een kat, vraag me niet waarom maar achteraf is ze wel schattig, ze is een beetje beige, en ze heet Princess, ik zal wel een foto van haar op me site zetten. Morgen ga ik de foto's eropzetten, ik ben vandaag me kabeltje vergeten, vanmiddag naar de bank, en me pasje ophalen, ik hoop dat het lukt!

Jongens een kaartje:
Mirthe van der Peijl
PO Box 21
Oden AR
71941
Vergeet niet de 21 of de postcode.

Email:
mpeijl@timberwolves.k12.a r.us of kusmirtje@hotmail.com

Telefoonnummer:
0900-5555503 0018703264809 Vanaf kwart voor 11 's avonds bellen a.u.b

Morgen zet ik er foto's op:
www.picturetrail.com/mirt023

Volgende keer meer, doei schatjes mis jullie!

• 06 November 2006 - 19:24

Chrissy:

Ohhh leuk meisie... Van wie is dat babytje dan..?
    Ik zal morgen ff op je site kijken,, ben benieuwd.. Vraagje he, wanneer kom je eigelijk terug..? Dikke kus (L)

• 07 November 2006 - 11:56

Shirley:

hey mop!!
    leuk om weer wat te lezen!!!benbenieuwd naar je foto´s!!!mis je wel hoor!!!hoop dat je snel weer wat schrijft dikke kus shir

• 08 November 2006 - 14:59

Marijke Plas:

Hé die Mirth, hoe ga je meid. Ik hoorde dat je het niet altijd makkelijk hebt maar dat was te verwachten, het is een shocking andere cultuur. is het een beetje leuk gezin? Ik heb nog niet al je stukjes gelezen want ik heb het zoooo druk! Wist je al dat ik oma word? Mark en carolien krijgen een babe. Nou ff wennen moet ik zeggen maar wel superleuk. Hoe is de school daar ga je graag of is het niet echt leuk? Ik ben benieuwd naar al je nieuws en wat mis je ht meest? Er zijn vast ook wel dingen die daar veeeeeeeel leuker zijn dan hier, wil ik ook graag weten. Nou ik vind je een held dat je daar zit want Juliette vind Friesland al ver. Heimwee hé!
    Dikke Kus van Marijke Plas

• 08 November 2006 - 17:38

Suzanne:

heey moppie is me kaartje nog aangekomen?
    nog veel plezier heh mop! ik merk dat je t erg naar je zin heb, houden zo!!!
    maar als je trug komt gaan we wel weer een patatje oorlog eten goed?
    hahaha kus suus

• 09 November 2006 - 07:32

- Kim -:

heey mirth,
    leuke foto's
    zo te zien heb je t nog naar je zin ;)
    gelukkig maar:)
    kom je dit jaar nog een keer terug?
    kus!