Bijna 18!!!!
Door: Mirthe
Blijf op de hoogte en volg Mirthe
27 Februari 2007 | Verenigde Staten, Pencil Bluff
Hier ben ik weer! Nog steeds zo erg naar me zin en de tijd gaat zo snel! Ik krijg volgende week vrijdag mijn baby!! Ja jullie zullen wel denken, nee het is voor mijn parenting class, dan krijg je een fake baby!! Het is zeg maar een nep baby en die krijg je voor een weekend. Echt leuk, haha maar goed wel gezellig.
De kinderen zijn ook echt zoo leuk, het was vandaag Ann haar verjaardag, ze was 3 geworden. Ze had een Barbie-Jeep gekregen, echt heel schattig, ik blijf ook maar foto's op de site planten dus kijk daar ook regelmatig, ik heb al heel veel foto's gemaakt sinds ik hier ben.
Nou als school afgelopen is gaan we dus lekker naar FLORIDA!! Heb er echt heel veel zin in. Lekker een zonnetje en echt gewoon lekker chillen.
Hier nog even wat grappigs, ik ben nu bij Lisa en ik ben hier naartoe gegaan op de fiets, god dat is lang geleden zeg, het is ongeveer 10minuten fietsen. Goed voor de conditie zullen we maar zeggen! Ik had heel veel te vertellen maar goed vergeet het ook allemaal weer zo snel.
Ik heb het hier echt zo veel leuker, de mensen zijn zo veel makkelijker, en over de kerk nou laten we het daar maar niet over hebben. Vorige week ofzo kwamen er allemaal mensen langs, Zack Marvelle Tim Jeremy Makayla en Lisa. Ze zijn ook echt veel makkelijker.
Het is hier gewoon veel leuker, en mensen niet te vergeten dat het alweer bijna me verjaardag is: 18!!!!!!!!!!!!!!!! 13 maart voor de mensen die het niet weten, kaartjes en telefoontjes zijn altijd welkom. Ik weet nog niet zeker wat ik ga doen met me verjaardag maar ik denk eraan om een huisje te huren met een bubbelbad en dan kunnen we gewoon lekker daar hangen.
Mensen we gaan er weer lekker tegenaan!!!
Kaartjes:
Mirthe van der peijl
PO BOX 142
PENCIL BLUFF ,
ARKANSAS 71965
TELEFOON
001 870 326 5558
Wil je goedkoop bellen dan moet je eerst 0900 5555503 bellen en na informatie nummer bellen het kost 3 cent per minuutjes.
Geweldige foto's van de laatste tijd met de kindjes!:
Love you all so much!!
En begin er nu wel een beetje naar vooruit te kijken om weer naar huis te gaan!
En me oudjes komen ook bijna!
Mensen ik mis jullie en ik hoop dat jullie mij ook allemaal een beetje missen!
Love you!
27 Februari 2007 - 01:18
Angelique:
Hallo bijna 18-jarige .Wij vergeten die mijlpaal heus niet hoor !Ik bak regelmatig appeltaarten voor verjaardagen , dat wordt lastig , maar die hou je dan te goed .Fijn dat alles lekker gaat .Hier ook alles zijn gangetje .Esmée is uit logeren , een slaapfeestje met wat klasgenoten , weinig slapen denk ik .Groetjes uit Hoofddorp -
27 Februari 2007 - 07:47
Sander A.k.a Oellie:
Haaj mirth, K ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Ik ben ook overgeplaatst toen ik in the states woonde en het was ook echt 10x beter. Geniet alsjeblieft zolang je daar nog zit mop, want ik weet zeker dat je het verschrikkelijk gaat missen als je weer terug in nederland bent. (ervaring!!!!!;):P) -
27 Februari 2007 - 10:23
Roxanne:
heee bijna 18 toe maar ;-) nou telefoontje zal je krijgen ook haha. ik ben blij dat het zo goed met je gaat daar lieverd!ik ga nu even je foto's checken!!
dikke kus roxanne -
27 Februari 2007 - 14:53
Shirley:
hey mop!!
goed om te horen dat je het dara nog steeds naar je zin hebt!!! en al weer bijna 18!!!zou daar je rijbewijs halen als ik jou was:P natuurlijk bel ik je ff 13 maart!!!
dikke kus shir!! -
27 Februari 2007 - 18:22
Astrid Jeroen:
he lieverd doet ons goed dat je het naar je zin hebt daar jeroen zijn vinger nog niets gaat weer open helaas.je kan wel alvast oefenen met je baby wie weet gaat sneller dan je denkt tenslotte word je al 18 jaar kanjer van ons missen je kusjes van ons -
28 Februari 2007 - 10:57
Suzanne:
heey mop fijn dat je t zo leuk heb daar(nogsteeds)
ik heb je weer eprobeerd te bellen maar krijg steeds t antwoord app. nou ja ik probeer t binnekort wel weer
kus
28 Februari 2007 - 22:56
Mechteld:
Hoi Mirthe,
Je klinkt weer als de oude Mirthe ! Gelukkig maar. Goed van je overstap.
Veel plezier alvast op je verjaardag. Ik ga morgen een kaart voor je kopen !
Liefs Me -
04 Maart 2007 - 13:24
Birgit:
Hoi Mirthe, dat vergeten wij echt niet hoor!! 18 jaar en dat in de USA vieren is natuurlijk heel bijzonder... gelukkig vier je het bij leuke mensen en denken wij aan je!! Hen je nog wensen voor daar? xxxx Birgit