Hello honeys!!! - Reisverslag uit Pencil Bluff, Verenigde Staten van Mirthe Peijl - WaarBenJij.nu Hello honeys!!! - Reisverslag uit Pencil Bluff, Verenigde Staten van Mirthe Peijl - WaarBenJij.nu

Hello honeys!!!

Door: Mirthe

Blijf op de hoogte en volg Mirthe

27 April 2007 | Verenigde Staten, Pencil Bluff

Schatjes,

Tijd voor een ander berichtje...!
Hier gaat alles super! Het weer gaat hier even niet zo goed, maar komt hopelijk snel verandering in. Wat me een beetje is opgevallen is dat ik helemaal geen post meer krijg.. Arme Mirthe..

Ik zal jullie wel even vertellen over het weekend.. Vrijdagavond gingen we naar Mena, Chinees eten Jared, Camaron en Chelsie en ik gingen. Hartstikke gezellig. Zaterdag gingen we naar Hot Springs weer lekker gegeten, bowlen me nagels laten doen, toen waren we met: Marvelle Bob Lisa Chelsie Jacob Harley Jared, Hayes en ik ook weer gezellig. Die avond ging ik met Kristi naar een vriend van haar, woont in een achtelijk groot huis, hartstikke rijk, ongelovelijk dat ze hier nog zitten. Toen gingen we terug, zijn huis was heel ver weg, hadden we een lekke band. Sta je dan in the Middle of nowhere, lekker dan. Stonden we daar voor 2uur, reed er eindelijk iemand voorbij, toen had iemand ons naar huis gebracht, 2uur thuis. Volgende dag weer naar de lekke band. Weer naar zijn huis geweest, Matt is zijn naam, en toen was ik met Jared en Kristi. Hartstikke gezellig, maandag weer naar school dat is minder natuurlijk.

Woensdag weer naar Hot Springs geweest, hartstikke leuk, vrijdag avond hadden we het rustig aan gedaan en waren we gewoon naar Jacob gegaan, zaterdag vroeg op me haar laten doen zag er echt leuk uit, jurk aan en blabla, toen naar Hot Springs en gegeten, toen terug naar de school en prom gehad, het gaat meer om de foto's niemand danst, om 10uur weggegaan, Jacob Jared Tracker and Harley kwamen waren we ff naar mijn huis geweest, toen naar Lisa en gingen we in de hottub, we eindigen met ze 15en in een klein hottub, was wel gezellig toen om 2uur naar mijn huis gegaan ofzo en toen ging iedereen weg om 3uur(wij hangen uit met de goede mensen;)), zondag weer naar Mt. Ida, maandag ook woensdag en donderdag naar Chelsie's en vandaag is het vrijdag en vanavond waarschijnlijk weer naar Mt. Ida!

Jongen's ik heb het hier nog veelste erg naar me zin en om eerlijk te zijn ik ben nog niet helemaal klaar om naar huis te gaan, het is al in 52 dagen! Wordt al verdrietig als ik eraan denk. Het is natuurlijk ook altijd wel leuk om naar huis te gaan, maar ik zal het hier zo erg missen, van de week zat ik eraan te denken hoe het zou zijn geweest als ik niet verhuisd zou zijn, ik wil het niet eens weten. Ik heb het hier zo erg naar me zin. De kinderen zijn zulke schatjes, nieuwe lover Jared, geweldige vrienden: Marvelle Chelsie Lisa Jacob, Johnny, Jared BJ Evan Tim Tracker Harley Camaron... We hangen altijd bij Jacob thuis, zijn moeder is nooit daar maar het is daar zo gezellig iedereen kan het zo goed met elkaar vinden, dat maakt me wel verdrietig omdat het me weer herrineringen geeft, maar ik weet zeker als ik thuis ben na een paar weken ga je het toch wel weer heel erg missen, ik ga zeker nog een keer terug, ik zal iedereen hier zo erg missen. Soms lig ik 's avonds in me bed en dan denk ik, jezus ik heb het hier zo leuk ik kan wel janken.. Hoot en Susan zijn ook zo aardig, hartstikke leuke gezellige jongen mensen waar ik het heel goed mee kan vinden, Susan is aan het plannen om naar Nederland te komen en Hoot ook maar ze vinden dat de jongste te jong is dus willen ze nog even wachten, of misschien laten ze de jongste kwijt. Mijn oude hostfamilie praat ik nooit meer mee, kwaad wordt ik als ik aan hun denk...

Chelsie en Marvelle willen heel graag naar Duitsland en Nederland komen deze zomer, grappig hoe je in zo'n korte tijd zulke geweldige vrienden kunt maken, ik denk dat het ook sterker is omdat we weten dat we bijna weg gaan.. Oh ja me ouders waren natuurlijk langs gekomen, ik denk dat hun het hier geweldig hebben gehad, ik heb ervan genoten en was wel een beetje verdrietig toen ze weer naar huis gingen, maarja hoor er allemaal bij.. Ik zal me vluchtschema even doorgeven, het komt nu toch wel zoo dichtbij. Me moeder weet hier niks van maar kom allemaal naar mijn huis 20 juni, als jullie klaar zijn met werken en school en blabla en dan vertel ik onder een drankje hoe het was hier:)

Vluchtschema:

Aankomstdatum: Dinsdag 19 Juni 2007
Aankomsttijd: 17:14
Stops: Non-Stop
Reistijd: 49mins
Vliegtuig: D95 (Boeing (Douglas) DC9-50 Passenger)
Klasse: First Economy
Aankomstdatum: Woensdag 20 Juni 2007
Aankomsttijd: 11:05
Stops: Non-Stop
Reistijd: 8hrs 45mins
Vliegtuig: 333 (Airbus Industrie A330-300)
Klasse: Business Economy
Totale Reistijd 11hrs 40mins

Dit is veel beter maar 1 overstap! Mensen het is me een beetje opgevallen dat ik helemaal geen post meer krijg, helemaal niks misschien 1 kaart per week(bedakt voor alle kaarten die ik heb gekregen!)

Adres:
Mirthe van der peijl
PO BOX 142
PENCIL BLUFF ,
ARKANSAS 71965

Telefoonnummer:
0900 5555503 kost 3cent per minuut en dan dit nummer intikken 001 870 326 5558

Mensen ik wacht het allemaal af, ik heb nog maar 1,5 week school ofzo het mooie weer komt weer op bijna naar Florida en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan!

Ik heb ook nieuwe foto's erop gezet

Mensen ik hou van jullie allemaal en ik verwacht heel veel reacties!!! En post!
Oh en als je probeer te bellen en niemand neemt op laat een berichtje achter op het antwoordapparaat wordt ik altijd wel vrolijk van!

Love ya'll

• 27 April 2007 - 14:31

Angelique:

Hoi MIrthe , pas nog post gestuurd .Is het al binnen ? Groetjes uit Zonnig Hoodfddorp

• 27 April 2007 - 15:21

Familie Cuyon:

Hallo Mirthe ,je terugkeer op de kalender geschreven .Mooie tijd om aan te komen .Esmée is nog wel op school.Nick heeft 's avonds zijn diploma uitreikeing(moet hij wel geslaagd zijn).T & J 1 jaar getrouwd , kortom een mooie dag om je weer te zien op Schiphol , zakdoeken mee .BYE BYE
    René Nick Esmée Angelique

• 27 April 2007 - 17:48

Mayo:

Hi buurmeisje!

Wat heb je toch prachtige verhalen, je bent echt een vrouw van de wereld! Toch wel weer leuk om je weer te zien binnenkort, kun je al je verhalen nog een keer 'life' vertellen! Heb je ouders gesproken toen ze net terug waren uit Amerika en zo te horen hebben ze een fantastische tijd gehad! 2 juni hebben we weer een groot feest op het Jaagpad, mijn mam wordt 50! Jammer dat je er niet bij bent... Mijn vader staat hierachter me in de keuken af te wassen en stuurt je de groetjes! Joran schreeuwt groetjes vanuit de woonkamer, hihi! Oh, nog een nieuwtje (naja nieuwtje), Joran heeft vorige maand zn rijbewijs gehaald, knap he?! (in 1 x, ik heb er iets vaker over gedaan...) Moet nog van pap vertellen dat ie woensdagavond met je vader naar een boot is wezen kijken, hebben het erg gezellig gehad samen. Nou Mirt, geniet nog van je tijd in the States en tot snel!

Kus Mayo

• 27 April 2007 - 20:35

Chrissy:

Meisie,, Leuk dat je het zo naar je zin hebt... Als je terug komt gaan we ff helemaal gek he...
    Tot heel snel myrthe
    Dikke kus(L)
    Chrissy

• 28 April 2007 - 18:53

Roxanne:

lief ik moet je ook echt een kaartje sturen maar we mailen altijd zo lekker haha.hj komt eraan hoor!dikke kus (L)

• 29 April 2007 - 09:24

Birgit:

Hoi Mirthe, fijn te lezen dat je het zo naar je zin hebt!! Kan je niet langer blijven? Voor pa en ma ook rustig!!
    Weet je al wat je gaat doen bij thuiskomst! Geniet nog maar even van,
    dikke kus van Bas, Birgit en Dick

• 29 April 2007 - 16:06

Tamar:

Meissie!
    Leuk om je verhalen weer even te lezen :D
    Ja k snap 't dat je 't gaat missen daar.. Je hebt daar nu een heel leven opgebouwd..!
    Maar toch,, Leuk dat je er weer bent van de zomer :D
    Gaan we dan effe varen enzo?! :P
    En lekker naar 't strand :)
    Heeeeeel veel plezier nog mop!
    Geniet er nog ma van ;)
    En tot de 20e!!

Dikke kuss (L)LY

• 02 Mei 2007 - 07:12

Sander Poelgeest:

Heej mop, fijn dat je het zo leuk hebt daar. Ik had ook echt moeite om weer naar huis te gaan. Het is toch een heel jaar je familie geweest waar je veel mee hebt gedeeld.
    K kan je vertellen dat het best wel even zwaar is om helemaal terug te schakelen naar de nederlandse leefwijze maar dat komt ook vanzelf weer goed. (omgekeerde heimwee hihi).
    Als ik jou was zou ik iets van een boekje of een schrifje kopen en iedereen daar iets persoonlijks in laten schrijven dan kan je dat nog is teruglezen als je in nederland bent. Heb ik ook gedaan toen ik in the states was.

Nog veel plezier de laatste dagen en ik zie je snel weer.

kus sander

• 08 Mei 2007 - 18:05

Sanne:

Haay,
    Ik ga dit jaar met EF! Ik kom ook in een klein dorpje, hoe beviel het je?
    Misschien kunnen we mailen ?
    Mijn email is : kusjus_sanne@hotmail.com
    xx