Sorry!!!
Door: Mirthe
Blijf op de hoogte en volg Mirthe
28 December 2006 | Verenigde Staten, Oden
God waar zal ik eens beginnen? Het is zo lang geleden, we hebben eindelijk INTERNET!! Ben ik heel erg blij mee, ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet vertellen, ik zal later vandaag of morgen even een lang berichtje plaatsen, ik wou alleen even laten weten dat ik nog leef:D!
Mijn adres:
Mirthe van der Peijl
P.O. box 21
Oden, AR USA
17961
Telefoonnummer staat in het laatste berichtje, laat asjebliefd berichtjes achter dat is erg leuk om te lezen!
Mijn email adres: kusmirtje@hotmail.com
oh ik heb ook nog heel veel nieuwe foto's geplaatst: www.picturetrail.com/mirt023
Liefs en mis jullie heel erg!
Kus!
28 December 2006 - 18:17
Roxanne:
he meis ik dacht al huh waar is mirtje toch gebleven hihi.. meis nog fijne kersdagen gehad? ik mis je wel poepie mail je me nog?alvast gelukkih nieuwjaar dikke kus rox -
28 December 2006 - 18:23
Bas:
hoi lief nichtje, leuke kerst gehad, eten en nog eens eten? Nu oud en nieuw... met oliebollen en vuurwerk. Ik mag ook wat vuurwerk kopen, spannend hoor.. hou je taai, er is een brief onderweg van ons,,, liefs Bas, Dick en Birgit -
28 December 2006 - 19:16
Pipo:
Blij wat van je te horen.Ben nieuwsgierig hoe het je daar vergaat.
Moet je nog steeds vaak naar de kerk.
XXXXXX
28 December 2006 - 19:19
Dennis Van Rens:
Hee Mirte, hier weer een berichtje van mij, hoe was jou kerst dit jaar in Amerika?, ik zit momenteel in Noorwegen voor mijn werk bij Defensie, veel trainen hier, erg koud, maar wel gezzelig, de tempratuur ligt op de -20, ik hoop voor jou wat warmer haha.
We spreken elkaar nog.
Kus
Dennis -
28 December 2006 - 20:51
Chrissy:
Heeeey lieve mirthe!!
hahah zag net dat filmpje, van het schieten echt grappig en leuk om te zien... Hoe gaat het verder daar? nog steeds naar je zin,, en hoe gaat het op school? leuek foto's trouwens ook,, was dat nou een nederlandse jognen op de foto? zo ja cool..! En hoe ga jij oud en nieuw vieren
Dikke kus chrissy -
28 December 2006 - 23:22
Jorien En Familie:
Hi Mirth,
Heb je leuke kerstdagen gehad? Ben benieuwd hoe jij daar je oud en nieuw gaat vieren want het is daar natuurlijk warm of niet? Fijne dagen en een dikke kus van iedereen.
28 December 2006 - 23:51
Peter Voerman:
Okeeeeee Mirtje, swing it out met je internet-verbinding. Dikke kus en ik hoop dat ze er daar ook een big ball van maken met de jaarwisseling!
Alvast de allerbeste wensen!
Kus ook van Joke,
Peter.