SUPRISE!!!!!! - Reisverslag uit Pencil Bluff, Verenigde Staten van Mirthe Peijl - WaarBenJij.nu SUPRISE!!!!!! - Reisverslag uit Pencil Bluff, Verenigde Staten van Mirthe Peijl - WaarBenJij.nu

SUPRISE!!!!!!

Door: Mirthe

Blijf op de hoogte en volg Mirthe

10 Maart 2007 | Verenigde Staten, Pencil Bluff

Lieve mensen,

Afgelopen donderdag ben ik de was aan het doen, ongeveer kwart over 9 net naar de kapper geweest, hoor ik een toeter van buiten, dus ik vraag aan Susan wie is dat, zegt ze weet ik niet ga buiten kijken, zie ik een camper, zijn het me ouders!:D Was het laatse wat ik had verwacht, maar wel een hele leuke suprise. Ik dacht dat ze pas over 2 weken zouden komen. Ik was aan het gillen en ik dacht dat ik een droom was, was wel een lange droom opzich.

Vrijdag naar school geweest tot lunch, me ouders een paar klassen mee laten volgen, wel een beetje raar na zoveel jaar. Toen het 12uur was gingen we naar huis en gingen we naar Mena, we gingen lekker Chinees eten en daarna naar Wal-Mart, hun waren natuurlijk een beetje moe dus gingen we naar huis. 's Avonds had ik een schoolfeest was ik heel eventjes naartoe geweest, had ik al mijn 4 kinderen meegenomen. Daarna waren we naar Craig&Robin geweest, dat zijn de hostouders van Lisa en gingen we daar nog borrelen en daarna naar huis. Nu is het zaterdag en zijn we bij haar ouders op bezoek, vanavond mijn verjaardag!:D

Ik moet zeggen het is toch wel heel raar om weer met je ouders aan een tafel te zitten, maar wel apart. Morgen gaan we naar Hot Springs en maandag gaan ze weer weg. Ze vinden het al wel leuk, maar ze begrijpen waarom ik niet zomaar even ergens naartoe kan.

Het is hier nog steeds heel erg leuk, lekker weer zo ongeveer 20 graden elke dag.

Kaartjes en telefoontjes voor mijn verjaardag(13 maart):
Mirthe van der peijl
PO BOX 142
PENCIL BLUFF ,
ARKANSAS 71965
TELEFOON
001 870 326 5558
Wil je goedkoop bellen dan moet je eerst 0900 5555503 bellen en na informatie nummer bellen het kost 3 cent per minuutjes.

Geweldige foto's van de laatste tijd met de kindjes!:

Dit was de beste verassing ooit!

Liefs en hou van jullie allemaal,
Mirthe

• 10 Maart 2007 - 16:45

Roxanne:

owh liefiej toch..wat fijn voor je zeg dat je ouders op bezoek kwamen!!was zeker een heel fijn gevoel..en 13 maart dan is mirtheeeee jarig haha.ouwe bok:P nou meis doeiii(K)(L)xxxx

• 10 Maart 2007 - 17:20

Ilse:

Wat een gave verassing zeg! Geniet er nog maar van nu het nog kan!

Liefs mij xxx

• 10 Maart 2007 - 20:51

Bas:

Leuk he, je vader had zich natuurlijk al weer bijna versproken en wij konden er niets over mailen... geniet er lekker van, leuk dat je later ook makkelijker praat over je verblijf daar.... x Birgit, Bas en
    Dick

• 11 Maart 2007 - 11:16

Angelique:

Hallo Bijna 18-jarige , ja dat zal een superverassing voor je geweest zijn .Ik had wel om een hoekje mee willen kijken .Is het opgenomen ? Kunnen wij ook nog genieten van dat moment .Had je vader een zakdoek bij de hand ? Nog een gezellige tijd wensen wij je toe met je ouders in de buurt .Groetjes uit voorjaarsachtig Hoofddorp

• 13 Maart 2007 - 17:23

Fleur:

heej lieve meid! Nog onwijs gefeliciteerd! Je hebt t zo te zien nog steeds naar je zin, super! Ik ben weer terug in NL, en zie je daar wel weer! geniet er van! Dikke kusss

fleur

• 18 Maart 2007 - 11:30

Onbekend:

Hoi Mirtje,eindelijk was het dan zover>en 18 geworden,en bezoek van je ouders.Het kan allemaal niet op.Zou het dan toch komen omdat je zo lief bent???
    Ik hoop dat het gezellig is met je ouders,je gaat toch ook nog weekje mee?Zijn zij met camper of zo?
    Ik hoor het nog wel.Veel plezier,ik kan bijna niet wachten tot half juni.
    XXXX Daffie

• 21 Maart 2007 - 10:57

Jeroen:

He die Mirtje,
    hoe is het?wel zeker een verrassing,iedereen wist het,behalve jij.Geinig he.
    We hebben al het een en ander gehoord,hoe het is gegaan.Toppie!en dan volgende week ga jij mee,toch?Achteraf had ik ook mee kunnen gaan,want ik zit nog steeds in de ziektewet met die k.t vinger.Morgen weer terug en dan die week erna de hechtingen eruit.dus nog even thuis.Aan de ene kant komt het goed uit,kan ik bij jou thuis de boel in de gaten houden,er is nog wel iemand maar die maakt er een bende van,laat alles slingeren en zo,je weet wel,van wie zou hij dat hebben??
    Meissie,de groetjes daar,en nu ben jij weer aan de beurt.
    p.s. Wie is die onbekende?

Groetjes,Jeroen.

• 23 Maart 2007 - 12:12

Valentijntje:

als ik het goed heb,ga je dit weekend genieten van een weekje vakantie met je paps en mams,meissie geniet ervan,veel plezier en stuur eens een keer wat terug!

liefs van Valentijntje.

• 28 Maart 2007 - 10:06

Sab:

ik vind t wel weer tijd voor een nieuw berichtje mirt of ben je ons vergeten:P
    Kus

• 05 April 2007 - 20:25

Lisanne:

Hay, super om je verhalen te lezen, het zit er bijna op al, ik hoop dat je het naar je zin hebt! echt grappig om andere verhalen te horen! Heel veel liefs uit Ohio, Lisanne